Mano Krepšelis
  • Namuose
  • Namo Saugojimo Ir Organizacijos
  • Rankšluosčių Kabliukas Cinko Lydinys Užuolaidų Kabliukai Rūdims Atsparus Metalinis Tūptinės Dušo Kabliai Vonios, Dušo Strypai, Užuolaidos, Rinkinys, 12 Kabliukų

Rankšluosčių Kabliukas Cinko Lydinys Užuolaidų Kabliukai Rūdims Atsparus Metalinis Tūptinės Dušo Kabliai Vonios, Dušo Strypai, Užuolaidos, Rinkinys, 12 Kabliukų

€11.08 €8.20
Sandėlyje
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

+ APRAŠYMAS INFORMACIJA

Rankšluosčių Kabliukas Cinko Lydinys Užuolaidų Kabliukai Rūdims Atsparus Metalinis Tūptinės Dušo Kabliai Vonios, Dušo Strypai, Užuolaidos, Rinkinys, 12 Kabliukų

Rūdžių įrodymas: Mūsų dušo užuolaidos kabliukai, pagaminti iš aukštos kokybės metalo, nikelio apdaila, kuris yra atsparus nuo rūdžių ir korozijos, užtikrinant ilgaamžiškumą ir patvarumą.

Lengva įdiegti: dušo žiedai yra sukurta su paprasta-atvira ir saugi przystawkę uždarymo, todėl juos lengva montuoti ant bet kokio standartinio dydžio dušo užuolaidų lazdele.

Sklandžiai tūptinės dizainas: metalo dušas, kabliukai būtų įrengta easy-glide sistemą, kuri leidžia sklandžiai ir lengvas judėjimas dušo užuolaidos, užkirsti kelią mokėjimo ir snagging.

Dekoratyvinis dizainas: Mūsų Peyton dekoratyvinis dušo užuolaidų kabliukai būna nustatyti of12 ir funkcija unikalus ir elegantiškas dizainas, kuris prideda touch rafinuotumo bet kuriam vonios kambarys dekoro.

Universalus naudojimas: Šie dušo užuolaidų žiedų yra ne tik puikus dušo užuolaidų, bet jie taip pat gali tarnauti kaip pakabos, rankšluosčiai, chalatai ir daugiau, teikti praktiškas ir stilingas saugojimo sprendimai jūsų vonios kambariui.

Spalva: picture spalva

Medžiagos: cinko lydinys

Pakuotės Turinys:

12 x rankšluosčių kabliukas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *