Mano Krepšelis
  • Namuose
  • Kompiuterių Ir Biuro
  • 4Pcs Klaviatūros Valymo Šepetys Klaviatūros Keycap Kamščiatraukis Universalus Mechaninė Pagrindiniai Bžūp Veleno Valiklis Kompiuterį, Ausinės Cleaner Kit

4Pcs Klaviatūros Valymo Šepetys Klaviatūros Keycap Kamščiatraukis Universalus Mechaninė Pagrindiniai Bžūp Veleno Valiklis Kompiuterį, Ausinės Cleaner Kit

€1.47 €1.21
Sandėlyje
  • Modelio Numeris: /
  • Prekės Pavadinimas: ALLOYSEED
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

+ APRAŠYMAS INFORMACIJA

2vnt Klaviatūros Keycap Kamščiatraukis + 2vnt Valymo Šepečiai Universalus Mechaninė Klaviatūros Klavišą Bžūp Veleno Valiklis Pakeitimo Įrankių Rinkinys, skirtas " Cherry MX

Ypatybė:

Pagrindiniai Kamščiatraukis: Pagamintas iš metalo ir plastiko, metalo vielos yra minkštas, kietas, elastingas, lengvas ir paprastas naudoti; integruotas projektavimo, neslidžia rankena, patogus, tinka daugumai klaviatūrų.

Valymo šepetys: Anti-static teptuku.Geriausia valymo radiatoriai ir ventiliatoriai nešiojamieji kompiuteriai, PCB, mechaninė, klaviatūros, kameros, siuvimo mašinos, skutimosi galvutės, elektronika.

Lengva Naudoti: Profesionaliai suprojektuoti, kad lengvai ir greitai ištraukite keycaps ir laikykite iki 2-3 raktus greičiau pašalinti.

Platus Taikymas: Suderinamas su daugeliu mechaninių klaviatūrų, įskaitant Cherry MX, už Alpių ir Topre jungikliai.Nenaudokite dėl "žirklių" tipo jungikliai.Taip pat keycap reguliatorius, kad loosens stora keycaps ir stangrina prarasti keycaps, didinti gyvenimo keycaps.

Komplektą sudaro: 2 X keycap pullers, 2 X valymo šepetėliai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Klaviatūros klavišą, kamščiatraukis + klaviatūra valymo šepetėlių rinkinį

Medžiagos: Metalas + plastikas

Stilius: all-in-one

Spalva: Juoda, Balta (pasirinktinai)

Dydis: apie 14.7 x 1,8 cm

Svoris: 20g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2 X Keycap Pullers

2 X Valymo Šepečiai

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *