Mano Krepšelis
  • Namuose
  • Namų Ūkio Merchandises
  • Batų Vienintelis Klijai 2oz Sneaker Klijai Vienintelis Remontas Profesinės Klasės Quick Dry silpnas Kvapas Žemos Temperatūros Atsparūs Klijai Sportas

Batų Vienintelis Klijai 2oz Sneaker Klijai Vienintelis Remontas Profesinės Klasės Quick Dry silpnas Kvapas Žemos Temperatūros Atsparūs Klijai Sportas

€0.25 €0.12
Sandėlyje
  • Modelio Numeris: avalynės taisymas klijais
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

+ APRAŠYMAS INFORMACIJA

Aprašymas:

Su plona adata dizaino batų remonto klijai leidžia taikyti mažų lašelių klijų tikslios vietos, jums reikia, užtikrinti, stiprus ir tvarkingas obligacijų.

Savybės:

Spalva: Skaidrus

Kvapas: silpnas kvapas

Tipas: dervos batų klijų

Galiojimo laikas: 12 mėnesių

Grynasis kiekis: 60ml/2oz

Pakavimo Sąrašas:

Sneaker Klijai Remontas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Atkurti Vienintelis: Po džiovinimo, ji taps skaidri ir lanksti plėvelė.Tai klijai gali nustatyti vidpadžiai, klijai mažų skylučių, atstatyti susidėvėjusių padais, ir apsaugoti juos nuo krekingo.

2.Stiprus Sukibimas: Tai batų remonto klijų sukuria stiprų ryšį, kuris trunka ilgai ir priešinasi odos šveitimas.Ji turi didelį sukibimą ir žiaurokas filmas, kad galite nustatyti įvairių rūšių avalynę.

3.Tinkama Dozė: Tai batų remonto klijai yra plona adata dizainas, kuris suteikia jums galimybę taikyti klijai, būtent ten, kur jums reikia.Adata dizainas taip pat leidžia jums kontroliuoti sumos, klijai jums taikomi.

4.Neperšlampama Medžiaga: Šis batų remontas, klijai, pagaminti iš vandeniui medžiaga, kuri gali atlaikyti plauti vandeniu ir lietingą dieną.Jis turi gerą neperšlampami veiklos ir gali apsaugoti jūsų batus nuo sugadinimo.

5.Tinka Visų Tipų Batus: Tai klijai tinka visų tipų batus, ar jie yra vaikščiojimo batai, laisvalaikio batai, arba dirbtiniais odos batus, todėl jį lengva taisyti savo batus minučių.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *