Mano Krepšelis

Sienos Šlepetės Stovo Batai Turėtojas Organizatorius Lipni Atrama Batų Organizatorius Be Gręžimo Nešiojamų Laikiklis

€1.06 €0.52
Sandėlyje
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

+ APRAŠYMAS INFORMACIJA

Ar jūs norite, kad visapusiškai naudotis siauroje erdvėje už jūsų duris?Ši siena, batų stovas yra puikus sprendimas jums.Ji patogu naudoti sagtis plėvelė, kuri leidžia jums pakabinti savo batus saugiai ir tvarkingai.Jūs galite reguliuoti aukščio ir kampo bagažinės pagal jūsų poreikius.Tokiu būdu, galite išsaugoti įvairių rūšių batų ir sukurti protingą išleidimo vietos už durų.Sienos batų stovas yra lengva įdiegti ir patvarus.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS+PET

Svoris: 45g

Dydis: apie 10.5*9.1 cm/4.1*3.6 į

PackiList:

1* Sienos Šlepetės Stovo

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patogus Įrengimas: Šios sienos šlepetės stovas yra kompaktiškas ir protingas, todėl jūsų sienos erdvę, labiau funkcionalus.Jūs galite įdėti jį į bet kurio kampo su paprastumo ir patogumo.Jis yra lengvai imtis savo šlepetes, nesvarbu, kokio aukščio esate.

2.Kosmoso Efektyvus: Skirtingai nuo didelių batų lentynos, ši siena šlepetės stovas yra kompaktiškas ir lengvai įdiegti.Jis leidžia jums naudoti vertikalus erdvės ir siauros vietos jūsų kambaryje, sukurti daugiau saugojimo vietos savo šlepetes.

3.Lengva Naudoti: Nėra gręžimo ar priemonės, kurių reikalaujama, tiesiog įklijuokite šį sienos šlepetės bagažinės bet sklandžiai sienos su galinga klijų.Ar tai vieta, kur norite, ant grindų arba kovą.Tai galima laikyti pora šlepetės arba rankšluosčiu, tvarkinga ir saugi kelyje.

4.Paskutinį kartą taip Ilgai: sienos šlepetės stovo priima triušis vinis montavimas teikti stabilios ir tvirtos paramos savo šlepetes.Jis gali atlaikyti vandens ir drėgmės be nukristi.Kiekvieno stovo yra sagtis, plėvelės, siekiant užtikrinti savo šlepetes vietoje.

5.Plataus pritaikymo: Šios sienos šlepetės stovas yra pagamintas iš tvirtos medžiagos, kuri gali atlaikyti svorį savo batus.Tai gali būti įdėtas bet kur už durų ir išleisti kosmoso pagrįstai.Šis stovas bus paskutinis metų.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *