Mano Krepšelis
  • Namuose
  • Dviračių sportas
  • 17A Tri-Mode Controller Rinkinys 36V 48V Black&Silver Elektrinių Dviračių Motorinių Konversijos Rinkinys Su S830 Ekranas Nykščio Sklendės

17A Tri-Mode Controller Rinkinys 36V 48V Black&Silver Elektrinių Dviračių Motorinių Konversijos Rinkinys Su S830 Ekranas Nykščio Sklendės

€116.29 €67.44
Sandėlyje
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

+ APRAŠYMAS INFORMACIJA

17A tris-mode controller.Valdiklio komplektas 350W varikliai.Ir tinka "PASIDARYK pats" elektriniai dviračiai, elektromobiliai, elektriniai motoroleriai, lankstymo, automobilius ir kt.Dviračių ličio baterija konversijos rinkinys labai padidina vairavimo malonumą, tinka dviračių mėgėjams.

Pakavimo sąrašas: Dviračių ličio baterija konvertavimo komplektą įeina 17A valdytojas, S830 matuoklis, 109R nykščio sklendės, KT-8C padidinti jutiklis, pora power-off stabdžių svirtys

Puikių savybių: vairuojant, gaminio daug naudingų duomenų apie dviratį, tokių kaip on/off mygtukas, šviesos jungiklis, baterijos lygio indikatorius, ir kitas funkcijas.Priemonė turi ekraną.

Puiki veiklos: S830 matuoklis yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, kuris yra lengvas, stiprus, gerai paruošta, kietas ir atsparus vandeniui, suteikti puikų apsaugos vidines grandinių.

Gera šilumos išsklaidymo: duomenų valdytojo apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės metalo, su įgaubtas dizainas, gera šilumos išsklaidymo, ir apsaugo vidines grandinių nuo įtaka šilumos apkrovos.

Spalva:juoda+sidabrinė

Medžiagos:metalas+plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x valdytojas

1 x instrumentas

1 x piršto rankena

1 x padidinti jutiklis

1 pora x power off stabdžio svirtis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *