Mano Krepšelis
  • Namuose
  • Namų Ūkio Merchandises
  • Baltas Batų Cleanning Daugiafunkcinis Kremas Pasta Batų Kempinė Švaresnis Su Nuvalykite Įrankius Ištaisyti Cleaner " Batų Namų Sporto A5Q5

Baltas Batų Cleanning Daugiafunkcinis Kremas Pasta Batų Kempinė Švaresnis Su Nuvalykite Įrankius Ištaisyti Cleaner " Batų Namų Sporto A5Q5

€1.52 €0.80
Sandėlyje
  • Specifikacija/Vnt.: Kita
  • Prekės Forma: Gelis
  • funkcija: Valymas
  • Skaičius, Vnt: 1pc
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

+ APRAŠYMAS INFORMACIJA

Aprašykite:

Produkto pavadinimas: Balta Batų Valymo Kremas

Gaminio dydis:10.5*5cm/4.13*skirti 1,96 colių

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga: Valymo Kremas

Produkto savybės:

1. Daugiafunkcinis Valymo Pasta: Tai valymo pasta yra specialiai suformuluoti balti bateliai, siūlanti universalus sprendimas visiems jūsų valymo poreikius.Jis veiksmingai valo, pašalina dėmes ir padeda išlaikyti nesugadintas išvaizdą jūsų white bateliai.

2.Ne-plovimo Formulė: Su jos patogioje ne-plovimo formulė, jūs galite lengvai išvalyti savo balta batai be vandens arba papildomo skalavimo.Tiesiog taikyti valymo pasta ir nubraukti purvą ir nešvarumus, greitų rezultatų.

3.Galimų Kelių Dydžių: Tai valymo pasta yra dviejų dydžių - 120g ir 260g - prisitaikyti prie skirtingų valymo reikalavimus.Ar jums reikia nešiojamas variantas on-the-go valymo arba didesnį kiekį plačiau valymo darbai, mes jums padėsime.

4.Batų Plovimas ir Poliravimas: tai Ne tik valymo pasta efektyviai šalina nešvarumus ir dėmes, bet ji taip pat padeda atgaivinti blizgesį jūsų white bateliai.Jos poliravimo savybės palikti savo batus ieško švieži ir gerai prižiūrimi.

5.Galingas Dėmių Šalinimas ir Apsauga: valymo pasta yra specialiai sukurta siekiant spręsti sunku dėmes ir suteikia ilgalaikę apsaugą nuo ateities purvą ir nešvarumus.Jis yra švelnus batai " medžiaga, kartu užtikrinant puikią valymo veiklos rezultatus.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekite su manimi,mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 vnt Valymo Kremas

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *