Mano Krepšelis
  • Namuose
  • Motina & Vaikams
  • Žindukas Įrašą Saugus Daugkartinio Naudojimo Buko Karoliukai Kūdikio Žindukas Su Antkrūtiniais Teether Žaislo Savininkas Kūdikių Aksesuaras Žindukas Turėtojas Žindukas Virvelės

Žindukas Įrašą Saugus Daugkartinio Naudojimo Buko Karoliukai Kūdikio Žindukas Su Antkrūtiniais Teether Žaislo Savininkas Kūdikių Aksesuaras Žindukas Turėtojas Žindukas Virvelės

€8.35 €1.76
Sandėlyje
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Amžius: 13-24m, 25-36m
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

+ APRAŠYMAS INFORMACIJA

Žindukas Įrašą Saugus Daugkartinio Naudojimo Buko Karoliukai Kūdikio Žindukas Su Antkrūtiniais Teether Žaislo Savininkas Kūdikių Aksesuaras Žindukas Turėtojas Žindukas Virvelės

Techniniai duomenys:

Mūsų žindukas įrašas su animacinių filmų dizainas, buko karoliukais ir yra nešiojamas, kuris yra labai mielas ir leidžia lengvai atlikti savo kūdikio daiktus, kai jūs einate, taip pat gali užkirsti kelią jūsų kūdikio daiktus iš prarasta.

Mūsų žindukas įrašas su rankomis austas, lengvas ir dėvėti, atsparus, tuo pačiu metu galite apkabos, kūdikio drabužius ar kūdikio vežimėlis viename gale ir žindukas prie kitų, kurios gali užkirsti kelią žindukas nuo praradus arba nukristi ant grindų ir vis dulkių.

Pagaminti iš premium buko ir medvilnės virvė medžiagos, žindukas įrašas yra minkštas ir nekenksmingas kūdikio sveikatai.

Ilgis šis produktas yra 24cm.

Jis gali būti naudojamas kabinti žindukas, kombinezonai su antkrūtiniais, nosine, seilių rankšluostį, teether žaislų ir kt.

Prekės Pavadinimas: Žindukas Įrašą

Medžiaga: Buko

Naudojimas: Laikiklis, Anti-lost

Savybės: Nešiojamų, Mielas, Rankų Darbo Audiniai

Dydis Informacija:

Ilgis: 24cm/9.45"(Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Žindukas Įrašą

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *