Mano Krepšelis
  • Namuose
  • Baldai
  • 10VNT Akių Drobės, Plastiko Lakštai 19.6X13 Colių Siuvinėjimo Crafting, Akrilo Siūlų, Išsilavinimą, Mezgimo Ir Nėrimo Projektai

10VNT Akių Drobės, Plastiko Lakštai 19.6X13 Colių Siuvinėjimo Crafting, Akrilo Siūlų, Išsilavinimą, Mezgimo Ir Nėrimo Projektai

€24.26 €18.68
Sandėlyje
  • Tipas: Fanera
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

+ APRAŠYMAS INFORMACIJA

DYDIS PLASTIKO DROBĖS LAPAS - 10 pak drobės lakštai, kiekvienos akies lapas 19.6x13inch/ 50x33 cm (W x L); matmenys skylė yra apie 4mm x 4mm, 86 x 56 skyles visiškai.

Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS - Plastiko drobės yra pagamintas iš geros kokybės plastiko, tvirtos medžiagos su tiesiais ir sklandžiai kraštai, kad būtų patogiau ir patogumą.

PATOGU NAUDOTI - Tai akies drobės lakštai yra lengvai pjaustomas ji dydžio ar formos, kurios norite.Ir jis gali pagerinti veiksmingą jums vertus, "PASIDARYK pats" objektas.

ĮVAIRIŲ AMATŲ PROJEKTAS - Puikus priėmimo mielas dekoracijos,žymos, taurės kilimėlis, audinių dėžės, sienų papuošimai ir įvairių dekoratyvinių ar projektus.

ŽAISTI SAVO kūrybą - Balta spalva yra lengva parodyti, bet kitos spalvos, kuri leidžia jums žaisti savo kūrybiškumą sukurti daugiau įmanoma.Sklandžiai cut-out skylių nebus užkliūti verpalai arba siūlai.

Pagamintas iš aukščiausios kokybės plastiko, patvarus, kvapas nemokamai ir eco-friendly.

Nesivaržykite, supjaustyti ją dydžio ar formos jums reikia.

Puikiai tinka megzti, austi, pynimo, nėrimo, kryželiu, siuvinėjimo, siuvimo, rankdarbiams, ir daug kitų dekoratyvinių arba projektus.

Spalva:Balta

Medžiaga:plastikas

Dydis:apie 50 x 33cm (akių 86 x 56)

diafragma : apie 4mm

Pakuotės Turinys:

10 x Plastikiniai Drobė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *