Mano Krepšelis
  • Namuose
  • Namų Ūkio Merchandises
  • Nešiojamų Savęs Išspausti Mini Mop Mažų Rankų Mop Teleskopinis Sponge Valytuvas Mop Stiprus Absorbentas Virtuvėse, Vonios kambarys, Automobilių

Nešiojamų Savęs Išspausti Mini Mop Mažų Rankų Mop Teleskopinis Sponge Valytuvas Mop Stiprus Absorbentas Virtuvėse, Vonios kambarys, Automobilių

€118.56 €59.28
Sandėlyje
  • Medžiaga: plastikiniai
  • Stilius: Ranka
  • Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti
  • Naudojimas: Virtuvė
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

+ APRAŠYMAS INFORMACIJA

Puikus valymo įrankis - Mini mop yra kompaktiškas ir praktiškas, puikiai tinka valyti bet kokio paviršiaus nuolaužos, nesvarbu, ar tai sienų, countertops, lubų, ar automobilių salonuose.

Šlapias ir sausas, dvigubos paskirties - vandens dėmės gali būti iš karto sunaikinti off, su sukamaisiais push-pull dizainas, lyginimo 180 laipsnių stipraus suspaudimo, skalbimo ir dehidratacijos integruota, viena ranka traukiant ir nuspaudžiant vandens, tinka įvairūs stalviršiai, langų stiklas, stiklo grindys, virtuvės, gyvenamieji kambariai ir vonios kambarys.

Lengva naudoti - kompaktiškas dydis mop leidžia lengvai judėti siaurais takeliais ir kampai, ir jos ergonomiška rankena suteikia patogią rankena pratęsti valymo laiką.

Lengva, prie parduotuvės Kabinti dizainas, lengva išspręsti problemą iš medvilnės dėmes, lengva laikyti, neužima vietos, labai dėvėjimuisi atsparios, tinka ilgai naudoti pakartotinai.

Lengva valyti - jungiamąją sponge galva, lengvai valoma ir gali būti pakeistas, kai reikia užtikrinti ilgalaikį naudojimą.Labai sugeriančia kempine vadovai gali veiksmingai pašalinti purvą, nešvarumus, ir išsiliejimo, todėl savo paviršiaus blizgesį greitai.

Funkcijos (priėmimo, valymo lengviau)

1. Laikykite vienoje rankoje ir vilkite jį į švarų, o ne purvinas rankas

2. Piršto žiedą, push pull dizainas lengvai ir kruopščiai dehidratacijos

3. Laikymo dizainas yra paprastas ir stilingas, ir sandėliuojant neužimtų vietos

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *