Mano Krepšelis
  • Namuose
  • Motina & Vaikams
  • Vandens Butelis Vandens Adapteris Vandens Butelis Sippys Viršuje Kūdikiams Apsaugo Vaikas Burną D7WF

Vandens Butelis Vandens Adapteris Vandens Butelis Sippys Viršuje Kūdikiams Apsaugo Vaikas Burną D7WF

€8.74 €5.94
Sandėlyje
  • Amžius: Motinystės, 0-6m, 7-12m
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas: 200ml
  • Medžiaga: Silikono
  • Amžiaus Grupė: Kūdikiams
Pridėti į Pageidavimų sąrašą

+ APRAŠYMAS INFORMACIJA

Savybės:

OOTDTY

Pagaminti iš maisto kokybės silikono medžiagos, mūsų vandens aerozoliniai vaikams yra saugu, BPAFree ir dishwashersafe.Ji gali būti pakartotinai, o ne lengvai pažeisti, trunka ilgą laiką.

Mūsų silikono vandens butelis areštas gali pasigirti aukščiausios nuotėkio įrodymas ir ne išsiliejimas srauto reguliavimo vožtuvai, dizainas, užkirsti kelią nepatogus išsiliejimus ir užtikrinti be rūpesčių patirtis.

Mūsų mažylis vandens butelis rėžtuvės fitsseamlessly ant plataus standartinių vandens buteliai (28mm) rinkoje, leidžia jums paversti savo esamų butelių į vaikų friendlyoptions be vargo.Puikiai tinka apsaugoti jūsų vaiko subtilus burną andgum iš kieto plastiko butelis burną.

Mūsų postringauti adapteris yra lengvas, kompaktinių ir easilyfits į savo vystyklų krepšys ar kuprinė, kai esate dėl šeimos išvyka, į kelionę, ar tiesiog kelyje.Easy grip rankena leidžia neįtikėtinai patogu tėvams ir kūdikių laikyti ir nešiotis butelį.

Mūsų vandens butelio adapteris savybės turas siliconetag, kad gali būti lengvai parašyta, naudojant dryerase žymeklis(Ne komplekte), kuris daro tai patogu, ženklinimo ir personalizavimas.Ženklu gali būti pašalintas, plaunant lengvas patiekalas muilo ir vandens.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: silikonas

Komplektą Sudaro:

1xWater Butelį Dangteliu

Pastaba:

Prašome leisti nuo 1 iki 3cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą,

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *